Shtyhet pesë minuta ndeshja Monako-Dortmund

Shtyhet pesë minuta ndeshja Monako-Dortmund

UEFA ka njoftuar se ndeshja ndërmjet Monacos dhe Dortmund është shtyrë

Skuadrat e Monaccos dhe Dortmundit kanë arritur me vonesë në stadium dhe kjo ka bërë që ndeshja të shtyhet për pesë minuta.

“për shkak të arritjes me vonesë, ndeshja ndërmjet Monacos dhe Dortmundit është shtyrë për 5 minuta”, thuhet në njoftimin e UEFA-s. 

 
Login to post comments
back to top