Këto janë 6 pozicione seksi, që duken bukur në porno, por t'a shpifin në jetën reale

Këto janë 6 pozicione seksi, që duken bukur në porno, por t'a shpifin në jetën reale

Sa herë ju është dashur të përballeni me sytë plot entuziasëm të partnerit sa herë mëson një pozicion të ri dhe do ta provojë në shtrat? Pirueta, akrobaci, nëse mund të rrish mbështetur me një dorë në tokë dhe trupin në ajër aq më mirë. Janë kaq shumë gjëra që mund të bësh dhe fantazia e industrisë së filmave pornografikë thjesht nuk shteron kurrë!

Por e di çfarë shteron? Fuqia e të vdekshëmve. Mundësia e të vdekshmëve. Sepse disa pozicione duket sikur janë kaq të mbinatyrshme. Më poshtë do t'ju listojmë 6 pozicione, që kur i shihni në porno mund të duken parajse, por kur i bëni në jetën reale kuptoni që nuk janë aq argëtuese, madje mund të jenë të mërzitshme, të dhimbshme, apo të rrezikshme.

1.
Ky pozicion në jetën reale mbaron sapo fillon. Sepse të jemi realistë, kush ka aq shumë fuqi në pjesën e sipërme të trupit sa për ta bërë këtë? Vajza mund të rrëshkasë vazhdimisht, këmbët dridhen se fundja aq duron njeriu i shkretë dhe ja ku e kthyem në makth një pozicion që filmat porno e bëjnë të duket kaq eksitues!

2.
Kjo mund të dukej shumë bukur në një shfaqje baleti, por në seks thjesht nuk e bën punën. Solidarizohemi me të gjithë djemtë dhe burrat që lodhen kaq shumë fizikisht gjatë aktit dhe ndonëse duhet të vënë në punë çdo muskul të mundshëm, sërish janë gati të provojnë gjithçka. Ky pozicion ëshët i mundimshëm dhe nuk jep kënaqësinë e pritshme për asnjërin nga partnerët.

3.
Ok kur e sheh në video porno mund të duket bukur, por në realitet prekja e dhunshme e klitorit është e dhimbshme. Ngadalësoni! Sepse asaj jo vetëm që nuk po i pëlqen fare, po nëse ia jep truri mund të të japë një goditje fatale në fytyrë dhe mos të kthehet kurrë për ta përfunduar aktin.

4.
Ky stil është shumë i dhimbshëm shpirtërisht në radhë të parë për gjithë vajzat me gjoks të vogël (ose meshkujt me penis të vogël por këtë s'e dëgjuat nga ne). Dhe kemi një përshtypje që edhe një orë sikur ta zgjasni, nuk do qullosni gjë as nga ky pozicion.

5.
Po djema e dimë që ju pëlqen seksi oral, por le të tregohemi pak më të shpejtë si thoni? Kështu i kursejmë vetes një dhimbje qafe që zgjat deri të nesërmen në mëngjes dhe në ato pak minuta 'punë' jemi edhe më efektive.

6.
Çdo pozicion që përfshin jo vetëm futjen e penisit, por edhe të testikujve është një JO e madhe. Kthjellohuni pak kur shihni porno dhe kuptoni që diçka e tillë është tmerrësisht e dhimbshme për meshkujt, pasi testikujt janë një zonë shumë e ndjeshme. Pavarësisht nëse vagina ose anusi janë të lubrifikuar, diçka e tillë sërish do dhembë njësoj.

Login to post comments
back to top