Roza Lati nuk ka nevojë për të dashur, mjafton një telefonate për...

Roza Lati nuk ka nevojë për të dashur, mjafton një telefonate për...

Moderatorja simpatike Roza Lati është përfolur mjaft kohët e fundit, sidomos pas ftesës që i bëri ish-partnerit Stine për një intervistë pikërisht ditën e Shën Valentinit.

Në një intervistë për ‘Bluetooth’ ajo ka thënë: ‘Unë nuk kam të dashur dhe nuk ka kush të bëhet xheloz. Ende nuk kam dikë që të më ndalojë, apo të më kërkojë llogari. Unë kam një shok që më përkëdhel, por ai nuk është i dashuri im. Unë nuk kam të dashur, por kjo nuk do të thotë që do të qëndroj 5 vite pa më prekur njeri me dorë. Ai është një mashkull që mund ta telefonoj kur të dua”.

Login to post comments
back to top