Me këtë foto seksi, Adelina po feston suksesin e këngës “Na” (Foto)

Me këtë foto seksi, Adelina po feston suksesin e këngës “Na” (Foto)

Këngëtarja Adelina Berisha ka publikuar para dy dite këngën e saj “NA” dhe duket se ajo është e kënaqur me suksesin

Këngëtarja është e kënaqur me suksesin e këngës së saj, e cila për dy ditë ka arritur të këtë afër 600 mijë klikime.

E për këtë ajo ka zgjedhur këtë foto seksi, që fansat nuk e kanë parë.

Këngëtarja, më shumë është e fokusuar në karrierë dhe shumë pak flet për jetën private, të cilën dëshiron që ta mbaj larg mediave. 

Login to post comments
back to top