Julia Roberts, femra më e bukur e vitit 2017

Julia Roberts, femra më e bukur e vitit 2017

Ka qenë 26 vjeç që kur Julia Roberts u shfaq për të parën herë  në kopertinën e  revistës “People” si femra më e bukur, dhe ende vazhdon të jetë e preferuara.

 Julia Roberts është gruaja më e bukur në botë  e vitit 2017! Mësoni sekretet e saj të bukurisë  për të qëndruar të rinj vetëm në revistën “People”.

Ylli mahnitës ka thyer rekord për të pestin herë si  gruaja më e bukur në botë dhe pse ajo vështirë ta besojë këtë gjë.  “Ndihem shumë e vlerësuar”, ka thënë ajo për kryeredaktorin e revistës, Jess Cagle.

http://www.oranews.tv/wp-content/uploads/2017/04/julia-garry-768x1070.jpg 768w" sizes="(max-width: 1435px) 100vw, 1435px">

 http://www.oranews.tv/wp-content/uploads/2017/04/julia-wmb-cover-1-768x1024.jpg 768w" sizes="(max-width: 945px) 100vw, 945px">

Login to post comments
back to top