Arbana Osmani, çfarë femre!

Arbana Osmani, çfarë femre!

E veshur me një fustan ngjyrë vishnjë material latex, Arbana Osmani padyshim që shkëlqen si çdo herë. 

Por ne bëmë një kërkim të shpejtë dhe zbuluam se ky fustan i dizenjuar nga “House of CB” kushton 156 euro, një shumë kjo relativisht më pak se fustanet e veshura gjatë mbrëmjeve të tjera. Këtë fustan e kemi parë edhe tek Poni, edhe tek Jennifer Lopez pak kohë më parë. Sigurisht që kjo është koiçidencë dhe të trejave u shkon shumë, por ditën e sotme sytë janë nga Arbana.

Çfarë femre!

Login to post comments
back to top