Si rriheshin deputetët shqiptarë në parlamentin e vitit 1997

Si rriheshin deputetët shqiptarë në parlamentin e vitit 1997
 

Edhe pse kanë kaluar më shumë se 20 vite që nga koha e largët e 1997, situata parlamentare në Shqipëri mbetet pothuajse e njëjtë.

Në këto pamje të fiksuar nga Associated Press duket se në atë kohë tensionet në parlament kanë qenë shumta, ku nuk kanë munguar grushtet dhe përdorimi i armëve si në rastin e plagosjes së deputet Azem Hajdarit.

Në këto pamje, duket edhe Nard Ndoka, i cili  shkon në podium për të replikuar me Arben Malajn, si dhe sherr mes deputetit Azem Hajdari edhe Gafurr Mazrekut.

Media

Login to post comments
back to top