Rama dhe Basha në Presidencë, ambasadorët e BE-së mblidhen në zyrën e Vlahutin

Rama dhe Basha në Presidencë, ambasadorët e BE-së mblidhen në zyrën e Vlahutin

Ndërkohë që në selinë e Presidencës vijojnë negociatat për gjetjen e një zgjidhjeje dhe pjesëmarrjen e opozitës në zgjedhje, ambasadorët e Bashkimit Europian janë mbledhur në zyrën e Vlahutin.

Përfundimi i negociatave Rama-Basha pritet të pasohet me një qëndrim publik të ambasadorëve të BE-së lidhur me krizën politike në prag të zgjedhjeve të 18 qershorit.

Login to post comments
back to top