PD: Braktisim parlamentin deri në qeveri teknike

PD: Braktisim parlamentin deri në qeveri teknike

Partia Demokratike ka marrë hap pas hapi vendimet pë rtë vijuar dhe përshkallëzuar protestën e saj në kërkim të krijimit të një qeverie teknike.

Mbrëmjen e sotme, grupi Parlamentar dhe Kryesia e Partise Demokratike kanë vendosur të mos kthehen në kuvend derisa te arrihet krijimi i qeverise teknike qe sipas tyre do te garantojë zgjedhje te lira dhe te ndershme, duke hedhur poshtë kështu zërat për grevë urie në ccadrën e ngritur para Kryeministrisë.

Login to post comments
back to top