Paralajmërim i frikshëm nga Partia Demokratike: Është koha e dajakut

Paralajmërim i frikshëm nga Partia Demokratike: Është koha e dajakut

Në kohën kur Partia Demokratike flet për një mosbindje civile, kryetar i Departamentit të Politikes së Jashtme, Kreshnik Çollaku paralajmëron kohë dajaku.

Kreshnik Çollaku në faqen e tij në Facebook  ka postuar shënimin “Eshte koha e dajakut”.

Ky postim i tij vjen vetëm 3 ditë para zgjedhjeve të pjesshme në Kavajë, aty ku Partia Demokratike nuk do të marrë pjesë në zgjedhje, por ka paralajmëruar protesta masive dhe bllokim të procesit.

 

Login to post comments
back to top