Nisin lëvizjet në PD, Topalli kërkon nga Basha mbledhjen e grupit parlamentar

Nisin lëvizjet në PD, Topalli kërkon nga Basha mbledhjen e grupit parlamentar

Kritiket e Bashës ne Partine Demokratike kane nisur te lëvizin për te mos lejuar ketë force qe te bojkotojë zgjedhjet.

Përveç Majlinda Bregut, e cila kërkoi qe PD te futet ne zgjedhje, ka lëvizur edhe ish-nënkryetarja e PD-së Jozefina Topalli.

E kontaktuar nga “Panorama Online” ajo tha se ka kërkuar mbledhjen e grupit parlamentar për te diskutuar se çfarë do te behet me pjesëmarrjen ne zgjedhje si dhe kostot e bojkotit.

Grupi parlamentar i PD-se qe prej 18 Shkurtit i zhvillon mbledhjet ne çadrën e ngritur përpara Kryeministrisë.

Login to post comments
back to top