Këto janë 20 kompanitë ajrore më të sigurta në botë

Këto janë 20 kompanitë ajrore më të sigurta në botë

Nuk ka pasur shumë lajme të mira në 12 muajt e fundit, por ekziston një lajm sado pak i mirë për ata që e përdorin transportit ajror për të udhëtuar: viti 2016 ishte njëri prej viteve më të sigurta në histori të aviacionit.

Përkundër disa aksidenteve të profilit të lartë, numri i përgjithshëm i aksidenteve të rrëzimit të aeroplanëve në fakt ka qenë në rënie në 20 vietet e fundit, transmeton Express.

Dhe për të interesuarit në analizimin e kësaj fushe, më poshtë mund ta shihni njoftimin për çmimin për kompanitë më të sigurt ajrore në AirlineRatings.com.

Më poshtë mund t’i shihni 20 agjencitë më të sigurta të renditura në bazë të renditjes alfabetike:

Air New Zealand,

Alaska Airlines,

All Nippon Airways,

British Airways,

Cathay Pacific Airways,

Delta Air Lines,

Etihad Airways,

EVA Air,

Finnair,

Hawaiian Airlines,

Japan Airlines,

KLM,

Lufthansa,

Scandinavian Airline System,

Singapore Airlines,

Swiss,

United Airlines,

Virgin Atlantic,

Virgin Australia.

Login to post comments
back to top