Edi Rama ja ku u gdhi sot në mëngjez

Edi Rama ja ku u gdhi sot në mëngjez

Mëngjesin sot kreu i qeverisë, e ka nisur me një foto të veçantë nga ajo çfarë ka ndryshuar në Belsh.

Edhe pse sipas tij ka ende shumë punë për të bërë, kjo është qendra e transformuar e Belshit, një nga projektet e rilindjes urbane.

"Miremengjes dhe ju uroj ditë të mbarë me këtë imazh të qendrës së bashkisë së re të Belshit më 2013 dhe sot. Shumë është bërë. Ende më shumë mbetet për t'u bërë. Por edhe shumë ka për të humbur nëse ndalemi sot. Prandaj përpara për Shqipërinë Që Duam me Shtet Punë Mirëqeni", shkruan Rama. 

Login to post comments
back to top