Ambasadori austriak apel për dialog mes partive kryesore

Ambasadori austriak apel për dialog mes partive kryesore

Ambasadori austriak shprehet se partite politike duhet qe te dialogojne me njera tjetren dhe ne shpresojme qe palet te dialogojne per te zgjidhur ngerçin politik duke qene se tashme Shqiperia eshte ne nje vit zgjedhor.

“Shpresojme qe te gjitha partite te marrin pjese ne procesin zgjedhor sepse kjo eshte e rendesishme”. Deklaraten ambasadori Johan Sattler e beri gjate nje vizite ne shkollen austriake ne Shkoder.

Login to post comments
back to top