Ky është këngëtari shqiptar që këndoi me Linda Halimin në Eurovision

Ky është këngëtari shqiptar që këndoi me Linda Halimin në Eurovision

Linda Halimi sonte në Eurovision ka shkëlqyer me pamjen dhe zërin e saj.

Por, ajo nuk ishte e vetmja nga Shqipëria që këndoi në skenën e madhe të këtij festivali.

Është edhe Gjergj Kaçinari ai që e shoqëroi Lindën në këndim, duke dalur kështu një përformancë mahnitëse.

Image

Votimi hapet në fund të të gjitha performancave dhe zgjat vetëm 15 minuta.

Numrat e votimit sipas shteteve përkatëse. Dërgoni “04”, në qoftë se doni që Shqipëria të kaljë naë natën finale të “Eurovision 2017”.

Iu bëhet thirrje të gjithë shqiptarëve jashtë vendit që ta mbështesin Lindën duke e votuar sa më shumë, që të mund ta prek finalen e madhe të “Eurovison 2017”.

Image

Login to post comments
back to top