Evakuohen 72 mijë banorë nga Selaniku, nis çaktivizimi i bombës së Luftës së II Botërore

Në Selanik, 72 mijë banorë u evaukuuan nga qyteti. Shpërngulja e përkohëshme e popullsisë së qytetit të dytë më të madh të Greqisë bëhet për arsye sigurie. Autoritetet kanë vendosur të çaktivizojnë dhe largojnë një bombë të fuqishme të Luftës së Dytë Botërore. Ekspertët xhenierë të ushtrisë do të përpiqen…
Subscribe to this RSS feed