Luan Rama: Mbështetje pa asnjë gramë politikë për artistët

Nënkryetarët e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama dhe Kejdi Mehmetaj, morën pjesë në ekspozitën artistike “Melodi” të organizuar në Muzeun Historik Kombëtar, ku ishin prezantuar piktura, skulptura dhe fotografi nga artistë të rinj. Kjo ekspozitë ishte organizuar edhe me mbështetjen e Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe Lëvizjes Rinore për…
Subscribe to this RSS feed