Fillojnë të mblidhen protestuesit e parë

Fillojnë të mblidhen protestuesit e parë

I pari që është nisur drejt sheshit, është grupi i mbështetësve të partisë Aleancë ‘Kuq e Zi’.

Në krye të protestuesve qëndron kryetari i tyre, Kreshnik Spahiu, ndërsa pietet që të tjerë protestues të bashkohen me njëri tjetrin dhe së bashku të marshojnë drejt kryeministrisë. 

 

Login to post comments
back to top